Hop til indhold

Søger du en kompetent malerentreprenør?

Søger du som hovedentreprenør en faglig kompetent og erfaren samarbejdspartner til de mindre og mellemstore renoveringsopgaver, så er vi firmaet der kan udfylde den rolle.

Vi varetager malerentreprisen indenfor de fleste områder, men har stor fokus på erhvervsbyggeri, facaderenovering, kontorombygning, vinduer samt trappeopgange.

Vi er ikke som alle andre

Selvom det er et tungt postulat, så er vi af den klare overbevisning, at vi adskiller os væsentligt fra andre entreprenører i byggebranchen. Det er måske ikke det enkelte punkt nedenfor der er afgørende, men se det som en samlet pakke der med sikkerhed kommer dig til gode med os som samarbejdspartner. Her er en oversigt:

  • Vi gennemgår nøje udbudsmaterialet, så evt. usikkerheder mindskes til gavn for den efterfølgende byggeproces og reduktion af ekstraarbejde.
  • Vores store erfaring taget i betragtning gør, at vi før og under processen, kan foreslå alternative løsninger som spiller ind på den økonomiske og kvalitetsmæssige front
  • Vi har fokus på en øget dialog med de parter vi samarbejder med, da vi mener de giver den bedste proces og skaber mest arbejdsglæde.
  • Vi er fleksible jf. vores organisering. Vi er en del af en større koncern og kan derfor altid trække på flere heste, hvis det bliver nødvendigt på et givent byggeprojekt.

Så kontakt os endelig, hvis du har et projekt vi kan hjælpe med at få i mål, eller du vil høre mere om, hvordan vi generelt arbejder.