Hop til indhold

Vores medlemskab af nedenstående organisationer, er din garanti for et gennemført håndværk

Danske Malermestre

Vi er medlem af Danske Malermestre – brancheorganisationen indenfor malerfaget. Her har du sort på hvidt, at vi altid levere den vare der er aftalt og de generelle forhold i vores forretning lever op til flere forskellige standarder.

Danske Malermestre arbejder på områder såsom uddannelsespolitik, overenskomster, efteruddannelse samt netværk indenfor branchen. Vores medlemskab er samtidig din garanti for, at vi tilhører den bedste klasse af danske malere og at opgaven udføres korrekt. Skulle det mod forventning ikke være tilfældet, så vil du, qua vores medlemskab af Danske Malermestre, blive hjulpet i en evt. sag . Du kan læse om dine rettigheder her

Københavns Malerlaug

Malerfirma Robert Rasmussen er en del af ca. 400 bygningsmalervirksomheder som bliver repræsenteret af Københavns Malerlaug. Det er med til at sikre en videreformidling af viden og erfaring mellem medlemmerne. Så vi bliver løbende opdateret omkring udvikling af teknikker og materialer samt hvilken retning den nuværende mode bevæge imod. Derved sørger for hele tiden for at udvikle os som malerfirma. Det er med til at sikre dig som kunde, så du altid kan være sikker på at få den bedste rådgivning omkring et givent projekt.

SMVdanmark (tidligere Håndværksrådet)

SMVdanmark gik tidligere under navnet Håndværksrådet, men har i 2017 skiftet navn. Det er gjort for at sikre små og mellemstore virksomheder gode vilkår til at drive forretningen. SMVdanmark repræsenterer 20.000 virksomheder indenfor byggeriet, industrien, servicefagene, etc. og her kan vi som malerforretning for hjælp til eks. virksomhedsudvikling. Det kommer dig som kunde til gode, så vores forretning er hele tiden kan håndtere de opgaver du måtte efterspørge en løsning på.

Håndværkerforeningen

Vi er medlemmer af Håndværkerforeningen som er med til at sætte fokus på det gode håndværk. Foreningen er samtidig en tværfaglig interesseorganisation det har som mål at varetage små og mellemstore virksomheders interesser på det erhvervspolitiske område i hovedstaden.